studio
studio
studio
studio

Onze studio

Bij LACH doen wij iedere dag ons best om ervoor te zorgen dat mensen zich goed voelen. Door een actieve en positieve manier van mondzorg aan te bieden, creƫren we een nieuwe zorgbeleving. Een zorgbeleving waarbij het draait om coaching, vakmanschap en om jou.

Samen komen we verder

Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en experts verbreden we onze blik. Je krijgt bij ons een vaste behandelaar en de ondersteuning van het gehele LACH Mondzorg team. Zo kunnen wij je de beste mogelijkheden voorleggen en samen met jou de weg vinden naar een gezonde mond.

Goede mondzorg

Goede mondzorg betekent dat we het zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk voor je maken, en als het even kan: leuk. We kunnen dit alleen als we weten wat jij belangrijk vindt, en als jij weet wat wij belangrijk vinden.

Gezondheid voorop

Een gezonde mond draagt bij aan een goede algehele gezondheid, en andersom. Daarnaast spelen onder andere goed eten, drinken, bewegen en ontspannen een belangrijke rol. Samen kijken we wat we kunnen doen om een bijdrage te leveren aan je (mond)gezondheid.